Michael Verbrugghe in de ADAC Junior Cup

Bij de start ontstond er direct een kopgroep van drie man met daarachter de uitstekend gestarte Michaël Verbrugghe. Onze landgenoot kon het tempo van de kopgroep net niet volgen en werd in de eerste ronde voorbij gestoken door Gabriel Noderer die nog net de aansluiting kon pakken met het snel wegrijdende trio voor hem.

In de vierde ronde werd Verbrugghe, op dat moment nog steeds prima in gevecht om de vijfde plaats, aangetikt door een andere rijder. Michaël moest van de baan en stuurde de grintbak in. Hij bleef weliswaar overeind maar de motor had bij de aanrijding dusdanige schade opgelopen dat verder rijden niet mogelijk was.

Jammer voor onze Belgische vriend die naarmate het seizoen vordert steeds dichter richting die top vijf kruipt en daarmee behoorlijk progressie heeft geboekt sinds de start van dit seizoen.

Het viertal aan de leiding vocht tot op de laatste meter voor de winst. Arnaud Friedrich toonde zich daarbij de sterkste gevolgd door Marc Zellhöfer, Christian Stange en Gabriel Noderer.

Laatst aangepast op vrijdag, 19 juni 2015 16:22
Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws