B.M.C. Assenede opent Pop-Up winkel in Knokke

Op woensdag 2 juli 2014 opent de eerste Triumph pop-up store zijn deuren in Knokke. De organisatie van deze shop is in handen van B.M.C Assenede.

Triumph dealer B.M.C. uit Assenede, Oost-Vlaanderen, pakt deze zomer uit met een Belgische primeur door als eerste motorwinkel in België een zogeheten pop-up store uit te baten. B.M.C. Assenede wil via deze tijdelijke, korte-termijn shop een unieke omgeving creëren voor moto-liefhebbers. Daniël De Rycke, zaakvoerder B.M.C. Assenede: "We willen bestaande en toekomstige klanten laten ervaren wat de kernwaarden van zowel B.M.C. als die van ons handelsmerk Triumph zijn: origineel, authentiek, consistent en absoluut betrouwbaar, mét een oprechte passie voor motoren."

Bij de stopzetting 2 jaar geleden van de handelsactiviteiten van collega Triumph-dealer Blondeel uit Oostende, zagen we ons geografisch verkoopsgebied gevoelig uitbreiden richting Belgische oost- en midden-kust. De keuze voor Knokke en haar gekende Lippenslaan was snel gemaakt. De Rycke: "De E34-verbinding tussen Knokke en Assenede is excellent. Op 30 minuten sta je er. De Lippenslaan is een heel populaire winkelstraat met veel passage en de meeste winkels zijn bovendien op zondag geopend."

Voor bezoekers en winkelend publiek dé gelegenheid om kennis te maken met Triumph in de gekende B.M.C-stijl: vakkennis en expertise gecombineerd met authenticiteit. In de Knokse show room zullen er zowel oude als nieuwe modellen worden opgesteld, evenals een selectie aan accessoires en kleding. Op het programma staan testritten, tourritten met stop aan de pop-up store en er kunnen mooie prijzen worden gewonnen. "Voor onderhoud en herstellingen moeten klanten nog steeds naar onze atelier in Assenede komen.", verduidelijkt De Rycke.

De pop-up shop is (behalve op dinsdag) open in juli en augustus van 10h tot 13h en van 14h tot 18h en gaat door in de Lippenslaan 205 in Knokke.

Laatst aangepast op zondag, 16 juli 2017 08:59
Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws