British Superbike News

HALSALL RACING blijft als SUZUKI BSB PARTNER

Photo: van links, Suzuki’s Rob Cooper, Suzuki’s Masaki Kuwabara, Team eigenaar Martin Halsall en Suzuki’s Paul de Lusignan.

Halsall Racing heeft de samenwerking met Suzuki GB in 2016 opnieuw vernieuwd, er worden terug officiële inspanning geleverd voor de Suzuki's in het Britse Superbike kampioenschap volgend seizoen. Tijdens de 2015-campagne zag het Halsall Racing team en Suzuki voor de eerste keer hun krachten bundelen en geniet van een positieve eerste jaar samen. Het was het eerste jaar dat het team met de betrouwbare GSX-R1000 machine van start ging, er werd gebruik gemaakt om waardevolle gegevens en informatie te verzamelen om verder te gaan met de ontwikkeling in 2016 ..

Mede gesteund door gerenommeerde verzekeraar, Bennetts, voor het tweede jaar, zal het team een ​​ twee-rijder inschakelen voor 2016.

De Halsall Racing Team eigenaar, Martin Halsall, zei: “We zijn blij dat we in staat zijn om verder samen te werken met Suzuki GB en de GSX-R1000 in 2016 na een solide eerste jaar samen. Het was een jaar met veel uitdagingen, maar we hadden voor de eerste keer verwacht dat het werken met een nieuwe motorfiets voor ons niet makkelijk zou zijn. We hebben veel positieve krachten samengebundeld en we kijken uit naar volgend jaar, om het uitdagender en consequenter te maken helemaal vooraan.”

Suzuki GB Marketing Manager, Rob Cooper zei: “Racing is een groot deel van onze geschiedenis aan Suzuki en het Britse Superbike kampioenschap misschien is het wel de beste binnenlandse raceklasse in de wereld, we zijn ongelooflijk trots om er een ​​deel van te zijn. We zijn zeer verheugd om onze samenwerking uit te breiden met Martin in het Halsall Racing team voor volgend seizoen en kijken ernaar uit om voort te bouwen op de fundamenten die in 2015 werden gelegd.”

Het Bennetts Suzuki team zal in de komende weken zijn line-up rijder voor 2016 aankondigen.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws