‘Wilbers-BMW-Racing’: Jed Metcher out ... Bastien Mackels inn!

Na maanden van afwachten is het doek gevallen, het programma voor Mackels dit seizoen belooft.

Het was de laatste maanden stil, zeer stil rond het jonge Waaltje. Vanaf nu kan hij zich terug uitleven zoals geen ander, het niveau is hoog en de uitdaging groot.

Bastien Mackels:ik zeer opgetogen en fier jullie te melden dat ik het IDM Superbike zal rijden met Wilbers BMW team. Ik zal ook deelnemen aan het wereldkampioenschap ‘World Endurance Superstock’ met de NRT48 BMW, mijn mentale en fysische conditie zijn perfect na een rustige winter. De twee nieuwe uitdagingen voor dit seizoen beloven spannend te worden.”

Benny Wilbers:Na de tests in Spanje, namelijk Albacete, Almeria en Valencia, waren het team "Wilbers-BMW-Racing” en de team coureur Jed Metcher het erover eens dat de ontwikkeling van het werk niet zijn sterkste punt is. Na zorgvuldige overweging hebben we afgesproken onze samenwerking te stoppen. Superstock nieuwkomer Colin Rossi aan de andere kant liet een geweldige indruk. Na slechts een paar dagen in Valencia toonde hij dat hij de juiste keuze voor het team is.

Met de hulp van manager Werner Daemen waren we bovendien in staat om een snelle overeenkomst met de Belg Bastien Mackels te vinden als Jeds alternatief. De snelle Belg zal voor de eerste keer in het zadel van de Wilbers BMW zitten tijdens een Nürburgring-tests op 21-22 april.”

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws