“VINCE THE PRINCE” van Hengelo

Hengelo is een prins rijker, de prins van de Varsselring komt uit Waterloo.

De jonge man uit Waterloo overklaste iedereen in Hengelo, hij voegde zomaar 4 zeges toe aan zijn reeds rijke palmares.

Het leek er vanaf het begin sterk op dat de 2 Herpigny BMW rijders hun overmacht van Croix zouden overdoen. Het leek een beetje op een ‘walk over’, in de beide IRRC racen was Le Grelle als snelste weg, maar dan maakte Vince telkens de klus af

Voor de start van Q1 IRRC vertrouwde ‘Vince’ ons: “het is nog vrij koud en hopelijk blijft het droog. Wij moeten hier voorzichtig zijn, het gaat snel en er is weinig ruimte.” Zijn teamgenoot klokte de snelste tijd 1’49”64 en Vincent moest vrede nemen met een 5de tijd. Dan volgde Q1 BNC, “ daarnet waren nog wat vette plekken op het wegdek, ik werd gehinderd door de traffic op de smalle baan, maar het zal nu wel beter gaan, we zien wel.” Ja hoor, met 1’49”87 was Lonbois nu de snelste. Toen op de middag de zon door het wolkendek piepte, dachten we van, nu gaan we aan ware strijd voor de races gaan zien. Weer was het de beurt aan dezelfde jonge kerel. Deze keer werden de snelste ronden om beurten door Sebastien en Vince geklokt. Met 1’47”81 was hij zo de snelste van de dag, in Q2 BNC liet hij de derde tijd optekenen, de snelste tijd was voor Le Grelle 1’74”18. Vince klokte de snelste tijd van het weekend met 1’46”44 gelijk aan een gemiddelde snelheid van 164.98 km/h.

In de BNC was het Nigel Walraven die nog een vuist kon maken. “Tegen deze 2 is voorlopig weinig aan te vangen,” zei een heel tevreden Walraven.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws