8H van Suzuka 16de plaats voor Gregory en zijn team

Het ‘April Moto Motor Events Team’ begint er in te geloven….

Het Yamaha Factory Racing Team won voor het tweede achtereenvolgende jaar de 8 uren van Suzuka. Pol Espargaro, Katsuyuki Nakasuga en Alex Lowes waren met hun Yamaha #21 de snelsten vóór het officiële Kawasaki Team Green en Yoshimura Suzuki Shell Advance.

De Belgische coureur Gregory Fastré en zijn April Moto Team blijven aan de leiding in het EWC Endurance kampioenschap! “Ik kan me niet voorstellen wat een gevecht het wordt voor de laatste ronde over een maand in Duitsland.” De 8 uur van Suzuka zijn beëindigd na een gekke week, echt een andere wereld, de topteams, met topcoureurs als Hayden, Espargaro, Jacobsen, Aegarter, Van der mark etc .....

De meeste uithoudingscoureurs moesten al hun vermogen aanspreken, bijna net zoveel Gazz geven als hun wereldbekende opponenten… “Tegen alle verwachtingen in, met een ietwat afstandelijk resultaat van wat we verwacht hadden, een moeilijke week, het zal niet liggen aan het klimaat of de instellingen van de fiets, maar, we zijn erin geslaagd om onze plek vooraan het EWC kampioenschap te behouden. We beginnen er in te geloven.” Aldus Marc Motre, “met alle dank aan de drie proefkonijnen, Gregg Black, Gregory Fastré en Alex Cudlin voor hun prestaties, en uiteraard dank aan de crew van Motor Events Team, en al degenen met wie ik heb een geweldige week heb beleeft, afspraak in Oschersleben Duitsland op 26 en 27 augustus.”

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws