Provisional IRRC-calendar 2017

De voorlopige IRRC kalender is bekend, het zeer populaire road race evenement komt ook weer naar België, 2x naar Nederland, Finland Tsjechië en Duitsland.

In 2015 was het Sebastien Le grelle, maar vorig seizoen hadden we terug een Belg als laureaat, namelijk Vincent Lonbois, hij was samen met teamrijder Le Grelle de smaakmaker van het kampioenschap. Samen brachten ze niet alleen spektakel maar het kwaliteitsgehalte van de races was bijzonder hoog en spannend. In Imatra (Finland) reden de twee zij aan zij zo hard dat iedereen er nu nog de mond van vol heeft. Van klasse gesproken, Lonbois reed in Chimay met een gebroken hand iedereen in de vergeethoek. De grootste tegenstander van de Herpigny-boys was weer eens Didi Grams, maar 2016 was voor hem een jaar vol akkefietjes wat hem weerhield echt tegen die twee gasten te vechten. We vergeten Johan Fredriks niet die in 2017 misschien voor een andere discipline zou kunnen kiezen. Maar 3voudig Supersport kampioen Marek Cerveny komt volgend jaar de SBK klasse aanvullen.

Le Grelle zal volgend seizoen waarschijnlijk terug volledig voor het IRRC, BK en BeNeCup gaan, van Lonbois weten we voorlopig nog niet exact zijn programma.

De  IRRC 2017datums zijn:

Hengelo (NL) 6 & 7 mei

Oss (NL) 4 & 5 juni

Imatra (FI) 7, 8 & 9 juli

Chimay (BE) 21, 22 & 23 juli

Horice (CZ) 26 & 27 augustus

Frohburg (DE) 23 & 24 september

The 2017 IRRC-regulations and entry forms will be available till January the 2nd 2017 on the IRRC website. www.irrc.eu

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws