Ducati Team 2017 voorgesteld!

Een volle zaal, 11u13 en de voorstelling is beëindigd, de verwachtingen zijn zeer hoog bij Ducati.

In het bijzijn van alle bonzen, sponsors, team managers en natuurlijk voormalig wereldkampioen …

Wachten hoeft niet meer, Ducati presenteerde het 2017 MotoGP team op het hoofdkantoor in Borgo Panigale. Het Italiaanse team tilde het gordijn en is blij om Jorge Lorenzo, het monster op wie zij heeft geïnvesteerd om de aanval op de wereldtitel aan te gaan.

Claudio Domenicali CEO van Ducati Motor opent het ballet, die begint met het lot van de slachtoffers van de aardbeving in Midden-Italië. Daarna was het de beurt aan de positieve cijfers van het bedrijf en de twee overwinningen vorig seizoen.

Een optimale springplank voor een groep met een Italiaans hart en de Duitse geest, die geen excuus was om te wijzen op de top. Tweede in volgorde van verschijning op het podium was Louis Dall'Igna, directeur van Ducati Corse, die alle Ducati fans bedankt voor de genegenheid en trouw, zelfs in de meest moeilijke en mislukte jaren.

Paolo Ciabatti, Ducati Sport directeur, herinnerde aan alle sponsors, oud en nieuw, die hun engagement in de MotoGP project hebben getoond. Maar het is de team manager Paul Tardozzi die allen wakker schud, het onthouden van de laatste test in Valencia dit jaar, met Lorenzo en Dovi in perfecte combinatie om te proberen om de fiets te verbeteren. “We verwachten in 2017 goede resultaten.”

Voorafgaand aan de presentatie van de twee fabrieksrijders neemt Michele Pirro het woord, de beste testrijder van de MotoGP, die altijd tijd heeft en belangrijke resultaten neerzet elke keer hij een wild card versiert. Voor vijf jaar bij Ducati, de Apulische rijder zei dat hij vereerd was om een deel van het team te zijn en om samen te werken met een wereldkampioen Jorge Lorenzo. In plaats daarvan was Casey Stoner afwezig, in de komende dagen, zal hij worden betrokken bij de eerste pre-season tests op Sepang.

In een vraaggesprek zegt Andrea Dovizioso: “nooit eerder in mijn loopbaan had ik een teamgenoot als Jorge. Men zou het niet denken maar hij heeft zoveel humor, hij is gepassioneerd door zijn werk, we wisselen steeds informatie. Ik be Wachten voorbij voor Ducati, die presenteerde de 2017 MotoGP team op het hoofdkantoor in Borgo Panigale. Het Italiaanse team tilt het gordijn en is blij om haar Jorge Lorenzo, het monster op die zij heeft geïnvesteerd en gericht op de aanval op de wereldtitel te tonen.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws