Dovizioso: “Lorenzo hoeft niet te paniekeren.”

Na de eerste dag Sepang tests voor de terugkeer van de MotoGP 2017, was geen verrassing voor de Ducati nieuwkomer Jorge Lorenzo.

Terwijl hij zijn teamgenoten Stoner en Dovizioso een ogenblik wantrouwde, over wie in de top van de timesheets zou eindigen. De vijfvoudige wereldkampioen worstelde onderin de ranglijst. Nee, echt, een Ducati is geen Japanse motorfiets.

In een paar opmerkingen van Por Fuera, een zekere ontgoocheling met het onderwerp van een eerder taboe stijl te veranderen dat de Desmosedici zelf zal opleggen. Een grondig onderzoek hoeft niet om te weten dat anderen voor hem niet succesvol waren, oa Valentino Rossi en Marco Melandri. Ook al was het een ander tijdperk voor rood. Want vandaag is er Gigi Dall'Igna die de Mallorcaan heel goed kent en heel goed weet hoe de box er van binnen en buiten te installeren.

Niemand twijfelt eraan dat de ingenieur van Lorenzo alle energie zich zal richten op de aanpassing aan zijn motor. Ondertussen kan Lorenzo rekenen op het medeleven van zijn teamgenoot DesmoDovi, “hij lijdt meer dan hij heeft geleden in Valencia, maar ik ben niet verbaasd, dit is een radicale verandering voor hem. Zijn optreden in Sepang in niet belangrijk. Wat er zal gebeuren bij de eerste Grand Prix is veel belangrijker. Hij moet niet paniekeren het is gewoon een kwestie van tijd.”

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws