Johann Zarco: meer dan tevreden.

Bij Tech3 het Yamaha satelliet team van Herve Poncheral hadden ze blijkbaar minder moeite met het oplossen van de problemen.

Beide rijders en zeker Folger die er helemaal geen last had van baanvastheid en Zarco later ook minder. Vierde en vijfde eindigen was perfect.
Johann Zarco: "het was een geweldige race. Vanaf de 14de plek starten, is erg ingewikkeld. Je moet vechten met alle andere coureurs, en boven de 300 km / h, het rem punt is altijd zeer moeilijk: je kunt altijd even verlengen maar voor slechts een fractie. Het was moeilijk, maar ik wist dat met deze hoge temperaturen, alle coureurs gingen diep. Ik zeker, maar een misschien een beetje minder, en ik kon ze bestrijden. Ik had een goede snelheid en ik dacht dat ik de eerste groep kon inhalen, omdat ze niet ontsnapten, maar uiteindelijk na had ik na half race hetzelfde tempo dus heb ik me gefocust naar Danilo en Folger. Lorenzo passeerde mij in de laatste vijf ronden en hij was een stuk sneller. Echt constant en snel, dus hij werd vierde. Persoonlijk, achteraf geslaagd en gecontroleerd, deze vijfde plaats is gewoon fantastisch. Ik ben erg blij na een moeilijk weekend. We worstelden en ik denk dat ik veel geleerd heb, ik hoop deze ervaring voor de volgende races te kunnen gebruiken."

Laatst aangepast op dinsdag, 11 juli 2017 23:46

Media

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws