Bastien Mackels Wereld Kampioen!!!

Ongelooflijk, het team Yamaha Viltais is wereldkampioen na het winnen van een paar valkuilen bezaaide race.

Bedankt Mario Kupper, het hele team en de drie coureurs Florian, Axel en Bastien jullie verdienen het. Bastien werkt goed en hard, zowel in het IDM als in het WK Endurance is de Belg vooraan te vinden. Na de wedstrijd zei Mackels: “Great week .. Nu, ik heb zin in een biertje!
We citeren de commentaar van Werner Speeckaert:
Bastien Mackels gekroond tot Wereldkampioen ..... damm, “WERELDKAMPIOEN”.
Na al die jaren sta je daar niet meer stil bij..... Wereldkampioen? Holy shit.
Ik denk dat we te gemakkelijk vergeten wat het is om er te komen. Deze jongens zijn de wereldtop, en ze komen bij ons thuis en praten met mij, we worden vrienden, niet allen maar sommigen. Ze hebben het geluk niet in een populaire sport te wedijveren, maar eigenlijk verandert het er niets aan. Naar mijn mening maakt het hun nog grotere kampioenen. Na al die jaren ben ik gewoon beginnen realiseren dat ik meer dan gelukkig ben deze klus te hebben geklaard. Mijn passie met hun gedeeld heb en geen enkel voordeel uit haalde. Ben ik dom? Of is het gewoon mezelf, ik geef er niet om...... ik houd van mijn vrijheid en mijn passie.
De lijst van kampioenen is lang ..... en de koelste wereldkampioen is al meer dan 30 jaar mijn beste vriend.... Het was de eerste die ik ooit heb ontmoet. De echte wereldkampioenen voor mij zijn degenen die me de kans gaven om te werken met hun....
Het leven is mooi als we met veel plezier hard blijven gaan!”

Media

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws