Miguel Oliveira: zag een nieuwe deur openen!!!

KTM MotoGP was in Aragon voor de ontwikkeling van de RC16 en naast Pol Espargaró waren Bradley Smith, Mika Kallio en Miguel Oliveira op de omloop.

Dit weekend, kreeg Miguel Oliveira de gelegenheid om de KTM MotoGP op Motorland Aragon te besturen. De Portugees nam deel aan privétesten samen met de officiële rijders Pol Espargaró en Bradley Smith, gesteund door de Finse tester Mika Kallio. Mike Leitner spreekt van een "grote test" waar de omstandigheden toegestaan ​​om een heleboel dingen te proberen. "We kunnen zien welke aspecten van de machine zijn veranderd" in de afgelopen maanden, zegt hij enthousiast. "Wij zien onze vooruitgang, alle leden van het team hebben een geweldige job gelevert."

Miguel Oliveira passeerde op een paar duizendsten van zijn eerste Moto2 triomf, hij is één van de rijzende sterren van de Oostenrijkse fabrikant. Voor zijn eerste stappen op een RC16, de Portugese genoten. "Het doel was niet snel te zijn, maar voor mij op de proef gesteld en te genieten van deze dag. Ik had een kans dat een bestuurder hoopt in zijn carrière te hebben. Ik ben zeer verheugd dat deze fiets te testen te zijn geweest. Over het algemeen was een zeer goede dag."

Vertaling GP Inside.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws