Barry Baltus consolideert tweede plaats in Aragon

De Ajo Academy rijder blijft in de running voor de titel met vierde en zesde plaats in Motorland Aragon.

De RFME Pre Moto3 klasse heeft dit weekend (8 en 9) twee wedstrijden bij MotorLand Aragon gehouden, met goede resultaten voor de Ajo Academy rijders. Ondanks het feit dat dit jaar voor de eerste keer geen podiumplek was bestemd voor hen, blijft Barry Baltus op de tweede plaats in de voorlopige rankschikking.

Na de vijfde ronde van de serie is Baltus tweede in de algemene stand met 104 punten. Met 44 is Fernandez tiende en Fellon elfde met 27 punten. Het preMoto3 RFME-kampioenschap zal nu voor bijna de volgende drie maanden een pauze nemen tot de volgende ronde, op 1 oktober in het Albacete Circuit.

PreMoto3 Championship Standing:

  1. Pedro Acosta (Mir Racing) 150 punten
  2. Barry Baltus (Ajo Academie) 104 punten
  3. Adrian Huertas (Mir Racing) 95 punten
  4. David Salvador (Mir Racing) 94 punten
  5. Daniel Holgado (BeOn) 83 punten
  6. Adrian Fernandez (Ajo Academie) 44 punten
  7. Lorenzo Fellon (Ajo Academy) 27 punten

#7 - BARRY BALTUS: "dit weekend in Aragon was niet slecht voor ons. We hadden een goede eerste QP, maar in de tweede plaats had ik een grote crash die me verhinderde mijn tijd te verbeteren. In de eerste race maakte ik een goede start, maar een rode vlag betekende dat we het allemaal opnieuw moesten overdoen. Het was een snel race en we hebben het de tweede keer niet goed gedaan, dus in slechts 8 ronden moesten we veel pushen om de leidersgroep in te halen. Uiteindelijk moest ik vrede nemen met een belangrijke vierde plaats. Op zondag maakte ik geen goede start en de waarheid is dat de hoofdgroep sneller was dan wij, ze konden vanaf het begin ontsnappen. We behouden de tweede positie in het algemeen klassement en dat is belangrijk. Nu is het tijd om op te rusten voor de race in Albacete."

Laatst aangepast op maandag, 17 juli 2017 14:21
Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws