BLIJFT IANNONE DAN TOCH BIJ SUZUKI?

 

 

Andrea Iannone is nu met vakantie in Ibiza voor de hervatting van de MotoGP op 4-6 augustus in Brno, Tsjechië.

Andrea Iannone:we hebben gesproken met de Ceo van Suzuki, ik denk dat we vier Suzuki zullen zien.” De Suzuki-rijder zet de pennen aan het schrijven door het beantwoorden van vragen van Paolo Ianieri in een interview vandaag gepubliceerd in Gazzetta dello Sport.

De eerste helft van het seizoen was ver beneden de verwachtingen ...

Het verbaasde me ook. In Qatar, viel ik toen ik aan het vechten was voor het podium. Maar de problemen waren al eerder begonnen, tijdens de tests in Australië en vervolgens op Losail. Het is een lange weg die moet afgelegd.”

Met scherp schieten naar Iannone lijkt in de mode. In Duitsland, liet Kevin Schwantz zich niet storen door zwaar uit te halen met beoordelingen...

Persoonlijk betreur ik dat, hij heeft me nooit over deze bepaalde dingen gesproken, ik zou hem de voorkeur hebben gegeven om dit in mijn gezicht te zeggen. Maar dit doet me geen pijn, ik persoonlijk zag wat er gebeurde, en ik weet dat het afhangt van de situatie. Om me heen, is er veel lawaai en de verwarring is groot omdat iedereen iets anders verwachtte.”

Er is ook de beschuldiging dat uw privacy je coureur activiteiten zou storen...

Dat deert me niet. Ik ben blij met wat ik doe, omdat ik altijd het maximale probeer te geven. Ook al ben ik tiende toch blijf ik vechten als voor de overwinning, ik geef mezelf steeds 110%. Ik heb vrede met mijn geweten. Ik passeerde als door deze situatie bij Ducati, en ook hier zullen de resultaten komen, het is slechts een kwestie van tijd. Elke uitdaging heeft voor- en nadelen, het risico is steeds aanwezig. Als je geluk hebt, is alles goed, maar Valentino in 2011 en Jorge lag en ligt op de pijnbank bij Ducati.”

Wat heb je specifiek gevraagt aan de Suzuki technici?

Vooral op de laatste meeting op de Sachsenring, ik bevestigde dat ondanks de vele geruchten, ik niet wilde  vertrekken, ik geloof in de fabriek en de mensen die er werken. We moeten geloven in elkaar.”

Denk je echt dat Suzuki vier motoren moet inzetten?

Ik heb altijd aangedrongen voor deze optie aan Davide (Brivio). We haalden het opnieuw aan bij de president tijdens ons bezoek aan Japan. Ik denk dat het er komt.”

Voor velen zou Ducati, Dovizioso en Iannone  samen moeten houden hebben...

Het zou de meest economische keuze geweest zijn. Maar ik denk dat Jorge zal slagen.

Laatst aangepast op dinsdag, 01 augustus 2017 12:57
Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws