MotoGP: MarcVDS versus Aprilia in 2019... Zou het mogelijk zijn?

Als dat geen interessante verrassing is.

Volgens de Italiaanse website Corsedimoto, zou het MarcVDS Racing Team aan de vooravond staan van een radicaal nieuwe oriëntering voor het MotoGP seizoen 2019. De Belgische structuur die een veilige financiële basis heeft voor zijn toekomstige campagnes onder de elite, zou zijn Honda uitvalsbasis verlaten om de rol van satelliet team van Aprilia te verzekeren. Een prospect vol domino effecten...

Buiten het MarcVDS team als Aprilia satelliet team, is er nog meer nieuws. Ten eerste is het de verzekering dat Jack Miller toetreed tot Pramac Ducati in de plaats van Scott Redding. Die laatste zou dan bij Avintia gaan voor een andere Ducati.

Wij willen jullie er wel aan herinneren dat de Spanjaarden niets bevestigden over Barberá noch Loris Baz, maar ze zoeken zeker Tito Rabat te benaderen. Rabat nu nog Honda coureur bij MarcVDS. Hier kan de cirkel volledig zijn!

Deze scenario’s betreffen in wezen 2018, het jaar dat Franco Morbidelli zal debuteren op de Honda bij Marc van der Straten. Maar met het idee van onrust voor het daaropvolgende jaar, waar overigens alle grote namen hun toekomst zullen bepalen, zij moeten wel de juiste keuzes maken in de komende maanden. Dat, althans gerekend, HRC gewaarschuwd is voor de mogelijkheid van verlies op middellange termijn van twee fietsen op de start grid.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws