Robin Mulhauser afgeperst en bedankt door zijn team!

De 25 jarige Zwitserse coureur reed 4 jaar Moto2, met Suter en vervolgens met Kalex.

In 2012 was de jongeman uit Fribourg al in de World Supersport op een Yamaha komende van de Superstock 600, waar hij voor MtM uitkwam. Hij klaagt erover dat hij financieel wordt afgeperst.

Wat is hier aan de hand?

Ik zal geen geheimen verraden, de meeste coureurs moeten betalen voor een zitje  om hun geliefde sport te beoefenen op hoog niveau...

Persoonlijk heb ik een aanzienlijk bedrag gespendeerd om mee te draaien. Ik vereffende mijn schulden en ik ben hun niets verschuldigd, ik heb hard gewerkt voor de aanpassingen aan de machine. Ik stelde mijn professionaliteit, mijn beschikbaarheid en mijn portemonnee ter beschikking, maar het was blijkbaar niet genoeg. U zult begrijpen dat dit niet het talent betreft, maar het zenuwcentrum van de oorlog is alleen ‘GELD’!

Ik ontving zojuist een mail van mijn teammanager Simon Buckmaster en vernam, het contract dat ons bindt is beëindigt! Zonder reden...

De voorwaarde aan mijn plekje te behouden is ze een leuke som van € 20.000 extra te geven om mijn seizoen af ​​te maken! Mag ik u herinneren dat onlangs een vrachtwagen van het Team PTR CIA getroffen werd door een brand, wat resulteerde in aanzienlijke financiële problemen voor het team! Ik ben in de eerste plaats teleurgesteld door deze praktijken, het is niets minder dan een financiële chantage. Ten tweede, mijn seizoen in de World Supersport eindigt op een paar races te gaan, en niet te vergeten de financiële schade die me wordt aangesmeerd.

Maar bovenal, denk ik aan mijn sponsors die hebben geïnvesteerd in een volledig seizoen! Diezelfde partners die mij en het team hun vertrouwen hebben gegeven. Ik wil mijn excuses te aanbieden als eerste slachtoffer van dit hoofdstuk.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws