Bastianini tekent met Leopard Racing voor 2018

De Italiaan aan tafel met de kampioenschapsleiders en winnaars van het wereldkampioenschap in 2015.

Enea Bastianini is van plan om in 2018 naar Leopard Racing te gaan, het team waarmee Danny Kent in 2015 de Moto3 kroon pakte, en huidige leiders in de puntenstand met Joan Mir. Bastianini uit Rimini, is een Moto3  racewinnaar en was Rookie of the Year toen hij binnenkwam in het Wereldkampioenschap. Vorig seizoen was hij de tweede na de uiteindelijke Kampioen Brad Binder.

Miodrag Kotur, COO Leopard Racing:we zijn verheugd om Enea Bastianini te mogen verwelkomen in onze operatie. In de afgelopen jaren hebben we veel tegenstanders geconfronteerd en altijd hun sterke punten geconstateerd. Enea is een renner met een geweldig talent en we zijn ervan overtuigd dat hij zich snel zal kunnen aanpassen aan onze werkwijze voor de wereldtitel.”

Enea Bastianini:ik ben verheugd deze deal voor het seizoen 2018 te hebben bereikt met het Leopard Racing Team, dat in een paar jaar tijd heeft getoond om een ​​inspirerend team te zijn en bovenaan de categorie Moto3 te blijven. Ik ben blij dat ik door mijn ervaring in het wereldkampioenschap kan blijven met een officiële Honda. Tot slot wil ik mijn huidige team bedanken voor het vertrouwen dat ze me hebben gegeven en ik zal in het laatste deel van het seizoen mijn uiterste best doen voor het invullen van de voorop gestelde doelen.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws