HET OLIEPIJL VAN DE MOTO2

En twee! Dit jaar 2017, heeft de Moto2 een tweede primeur om zijn blazoen op te fleuren.

Let goed op de olie die in de motor zit. Een noodgedwongen situatie die Pasini leerde in Barcelona, ​​waar hij na zijn tweede plaats in Barcelona werd gedeclasseerd. Deze keer is het Aegerter die zijn overwinning in Misano in het niets zag opgaan. Dit is niet zonder consequenties in het kampioenschap...

Bij zijn aankomst in Motegi betreurde Dominique Aegerter dat hij Morbidelli niet achter zich heeft kunnen houden in Misano. Omdat de Suter coureur zijn landgenoot Lüthi wilde helpen en ervoor zorgde dat hij zo weinig mogelijk punten verloor tegenover zijn Italiaanse rivaal. Een paar uur later maakte had zijn dienstverlening een omgekeerd effect. Met deze, had hij geen reden om zich te verheugen, want het was zijn uitsluiting in Misano, waar hij de overwinning had behaalt.

Dit alles omdat de olie in de motor illegaal werd beoordeeld. Pasini had dezelfde frustratie in Barcelona ondervonden. Eskil Suter, op die manier beroofd van zijn enige zege van het seizoen voor zijn gelijknamige chassis, is woedend. Aegerter is KO, wat het kampioenschap betreft, neemt Lüthi weer evenwicht. Na Japan heeft de Zwitser 19 punten in plaats van 24 voor de aanvang van Australië.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws