MAX BIAGGI: JORGE LORENZO IN 2018 TITELKANDIDAAT

Het debuutjaar van Jorge Lorenzo bij Ducati was niet eenvoudig.

Jorge nam de tijd om zich aan te passen aan een compleet andere motor dan de Yamaha die hij in zijn vorige negen jaar in de MotoGP bestuurde. In het laatste deel van het seizoen loopt beter en beter voor de spanjaard, hij was al dicht bij een zege, heeft versierde twee podiumplaatsen in de laatste vier ritten. Max Biaggi is van oordeel dat de concurrentie attent zal moeten zijn. Lorenzo wordt een sterke kanshebber voor de titel in 2018.

Aan Bikesportnews.com verklaarde hij, om commentaar te geven op de vorm van Lorenzo: “Jorge geeft nooit op, zelfs als de resultaten niet opdoken. Hij is altijd optimistisch geweest en is nu competitief. Hij was erg snel in Misano voordat hij viel, in Aragon leidde hij verschillende ronden en eindigde hij op het podium.”

Op deze manier denkt Biaggi dat de Majorkaan binnenkort zal triomferen met de formatie van Borgo Panigale, vooruitlopend op de feiten denkt hij sterk dat hij zal vechten voor de titel in 2018. “Ik ben er zeker van dat de overwinning spoedig zal aankomen. Zodra hij de fiets naar eigen voorkeur kan afstellen, staat hij vooraan. En volgend jaar zal hij een serieuze titelkandidaat zijn.”

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws