KALLIO RACING PRESENTEERT:

Loris Cresson zal voor het seizoen 2018 deelnemen aan het World Supersport 600 met Kallio Racing.

Tijdens het seizoen 2017 reed de 19-jarige Belg twee wildcardraces in de World Supersport 600 klasse, het eindresultaat in Imola was heel goed. Loris leverde een sterke referentie met de overjaarse R6, we zijn ervan overtuigd dat dit met de nieuwe R6 stukken beter zal worden.

Loris Cresson:ik ben erg blij om lid te worden van het Kallio Racing Team. Dit is een grote kans voor mij na mijn voortreffelijk seizoen 2017. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik mij hard zal inspannen om de kleuren van het team niet te beschamen. Het team heeft tijdens hun eerste seizoen goede resultaten behaald in het wereldkampioenschap, zij vochten voor de titelstrijd tot Jerez. Van mijn kant heb ik mijn potentieel laten zien tijdens de wildcards wedstrijden waar ik de top 10 kon spelen.

Het is echt motiverend voor mij dat Kallio en Yamaha in mij geloven, zij vertrouwen op mij voor het volgende seizoen. Ik ben echt ongeduldig om de eerste tests met het team te maken.”

Teammanager Vesa Kallio: “we kijken uit naar de samenwerking met Loris, hij is een jonge en hongerige rijder, die heeft bewezen een goed tempo te hebben en vast te houden, ik geloof dat hij bij Kallio Racing nog sneller kan zijn. We verwachten zijn hele potentieel naar boven te brengen en te realiseren, wat zal worden aangetoond door de  goede posities in de tijdschema's.”

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws