WELK MOTORFIETSMERK IN 2019 VOOR MarcVDS

Wie zal EG 0.0 Marc VDS overtuigen voor 2019?

Michael Bartholemy zei: “ik ben enigszins teleurgesteld dat ik slechts een éénjarig contract met Honda kreeg. Ik zal alle aanbiedingen voor de toekomst grondig bestuderen.” Motogp.com had een gesprek met Michael Bartholemy, even teruggetrokken tijdens de geweldige presentatie van MarcVDS, afgelopen maandag in Madrid.

Geïnterviewd na afloop van de SepangTest, vertrouwde het teamhoofd van de Belgische structuur ons zijn verlangen toe naar een lang contract 'met Honda of een andere fabrikant'. Waar zijn we twee maanden later? Is er iets nieuws?

Misschien is er nieuws,” zei hij met een glimlach. “Maar, ik denk dat het nog vroeg is. We praten ... We praten met Honda, wat normaal is, want we zijn nu al vier jaar met hen verbonden. Laat ons aannemen, sommige dingen zijn bij hun veranderd sinds november. We moeten zien welke opties naar boven komen. Maar ik wil niet te laat in het seizoen beslissen. Ik wil eind maart alles op tafel hebben om te beslissen in april ten laatste mei, dat is het doel,” vertelde hij

Davide Brivio, Team Manager van Suzuki Ecstar, zei een paar weken geleden op motorsport.com, dat hij een satellietteam wil. Dus, als EG 0.0 MarcVDS geen middenweg kan of kon vinden met Honda, zou het idee Suzuki dan mogelijkheid zijn?

Suzuki is een van de constructeurs waarmee we praten,” zei Michael Bartholemy. “Zoals ik al zei, we praten met sommigen van hen. We zijn misschien een beetje teleurgesteld toen Honda ons een jaarcontract aanbood met fietsen van 2017. We hadden graag meer ondersteuning van hen gehad. Maar de dingen veranderen en ook voor hen. Ik denk dat we een van de beste onafhankelijke teams op de markt zijn. Wij hebben het doel is om de komende drie jaar een partner te hebben en niet voor slechts één jaar! We zullen zien wie ons zal overtuigen met beter voor onze toekomst.”

Zoals Tech3 die al besloten hebben, maandag de officiële samenwerking met KTM voor de komende drie jaar bekend te maken. “Hervé heeft heel snel gehandeld, hij heeft ons verslagen,” zei Michael Bartholemy gekscherend. “Normaal gesproken ben ik snel genoeg in het nemen van mijn beslissingen. Maar dat maakt het kampioenschap ook opwindend aan de satellietzijde.”

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws