ALEX RINS IS KLAAR VOOR 2 JAAR SUZUKI

Het nieuws van de Argentijnse Grand Prix beperkt zich niet alleen tot de botsing tussen Valentino Rossi en Marc Márquez.

Hoewel door de drukte na dit incident, is het niet minder belangrijk maar het nog steeds onofficiële bericht dat Alex Rins de verlenging van zijn overeenkomst met Suzuki zou getekend hebben voor een periode van 2 jaar.

Wie het schreef heet Mela Chercoles voor de serieuze Spaanse Media AS. Volgens Iberia, zou deze betekening de prioriteit van de firma uit Hamamatsu zijn. De terechte beloning voor Álex Rins die gestaag is gegroeid sinds zijn aankomst in de MotoGP, ondanks het verstoorde 2017 seizoenbegin door ernstige verwondingen.

Afgelopen zondag, legde de Barcelonees beslag op de 3de plaats, ver voor zijn teamgenoot die volgens Media AS niet volledig zijn werkgevers overtuigde.

Momenteel op een 4de plaats in het wereldkampioenschap, Álex Rins krijgt effectief zeggenschap bij de Japanse firma die ook in contact zijn met een aantal andere coureurs. Onder andere Johann Zarco, Jorge Lorenzo, om uiteindelijk Andrea Iannone te vervangen, zijn deze verwachtingen niet te hoog gegrepen voor Japanse verwachtingen.

Álex Rins zou het vijfde geplaatste stuk zijn op het 2019 schaakbord na Maverick Viñales, Francesco Bagnaia, Marc Márquez en Rossi vormen.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws