MarcVDS: NOG GEEN DEFINITIEVE BESLISSING

We vermoedden voor enkele weken, dat de informatie (impliciet) bevestigd door Michael Bartholemy nu aan de Eurosport microfoon:

Estrella Galicia 0,0 Marc VDS en Honda, het zal snel voorbij zijn. Het Japanse merk zal niet langer motorfietsen aan het Belgische team leveren. De handdoek brandde tussen het team MarcVDS en Honda, mede vanwege het gebrek aan inzet van de HRC, zegt Michael Bartholemy nu dat hij volgend jaar "in blauw" zal rijden.

Door de uitspraak "in het blauw", begrijp we dat er nog steeds onderhandelingen gaande zijn tussen Yamaha en Suzuki. De laatste had het voortouw genomen en een overeenkomst leek in de maak te zijn, maar Yamaha heeft sindsdien een nieuw voorstel gedaan aan EG 0.0 MarcVDS. Een voorstel dat interessant moet zijn omdat er nog niets is getekend. Twee dingen konden de zaak ten gunste van Suzuki teniet doen: het MarcVDS-team wilde een langtermijnproject. Bij Yamaha lijkt er echter al een plaats gereserveerd voor de VR46-structuur van het Sky Racing Team zodra deze de koninginnenklasse kan binnentreden zodra Valentino Rossi zijn carrière heeft beëindigd. Toen vroeg MarcVDS aan Yamaha om over een ​​fabrieksfiets te beschikken, in ieder geval voor Franco Morbidelli. Nogmaals, net als bij Tech3 lijkt dit onderwerp zeer ingewikkeld.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws