PIERRE YVES BIAN “CATASTROFE”

Na een super zaterdag met een polepositie volgde op zondag de ontnuchtering voor sympathieke Franse coureur.

In de 1ste IRRC race verliep alles naar behoren en Bian vocht samen met de latere winnaar Lagrive voor de zege. Tot in de molenbocht zijn achterwiel uitbrak met een highsider tot gevolg (over en out). Hij krabbelde terug recht en vervolgde zijn wedstrijd met een 12de plaats als resultaat.

In de 2de race kreeg Pierre Yves af te rekenen met een olielek tijdens de opwarmronde, hij moest noodgedwongen aan de kant, de race was over voor hij begonnen was. Compleet terneergeslagen droop de Fransman af, hij wist dat hij hier kon winnen, het noodlot besliste er anders over. Bian vertelde achteraf: “ik heb de winter lang zo hard gewerkt om alles top te hebben, alles was er, een goed team, mooie fiets, goede banden met dank aan mijn vrienden en partners.” Inmiddels is hij terug thuis aan de voet van de Alpen, en verheugend nieuws viel gisteren in de bus, Pierre Yves Bian wordt opgenomen in het Performence Racing Achterhoek team.

Een enorme dank aan alle mensen waaronder heel veel coureurs en teams in Hengelo vooral Tonny Wassink, zij kwamen me allen in grote getale steunen na de catastrofe. Deze Road Racing geest is zeer mooi en nergens anders te vinden. Nu: THE SHOW MUST GO ON, tot binnenkort.”

CRAZY TIGER Energy DRINK

Michelin Motorcycle

Profil Motos Yamaha Chambéry

Profil motos St genis

GS27 France

Yamaha Motor

Beringer Brakes

ETS Racing Fuels

Moto Club Pôle Mécanique Alès Cévennes

NSG Swiss Consulting

Yamalube

HJC Helmets

MLA Golf

Boulangerie Pâtisserie Bian

PP Tuning Racing Parts

Bikers' Days

Fly Design

Kit Cross

Chim’otto

Joe Genoud ??

Roberto Pasta

BM Dépannage Genève

Berthod Bois et Fils

Le Fournil

SARL Pascal Coulloux

Ville de Frangy

Conseil Général de la Haute Savoie

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws