VALSE BESCHULDIGINGEN AAN HET ADRES VAN MICHAEL BARTHOLEMY

Deze aantijgingen werden niet rechtstreeks, maar via de pers gedaan.

Verklaring van Michael Bartholemy, Team Principal.

Beschuldigingen van financiële ongepastheid werden persoonlijk tegen mij ingebracht tijdens het Spaanse Grand Prix-weekend in Jerez. Aangezien deze beschuldigingen tegen mij werden ingebracht aangaande mijn rol als Team Principal van het MarcVDS Racing Team, heb ik de beschuldigingen onvoorwaardelijk verworpen en gezworen om zich krachtig tegen hen te verdedigen. Dat blijft onveranderd mijn duidelijk standpunt. Om deze kwestie zo snel mogelijk op te lossen, heb ik herhaalde verzoeken ingediend via mijn wettelijke vertegenwoordigers om bewijsmateriaal te verstrekken met betrekking tot de ongegronde beschuldigingen. Ik wil duidelijk maken dat de heer Marc van der Straten of zijn juridische team geen bewijzen hebben ontvangen. Bovendien hebben ze ons laten weten dat journalisten ten onrechte verklaringen van de heer Marc van der Straten hebben gemeld. Ik wil ook graag duidelijk maken dat de heer Van der Straten en zijn juridische team hebben bevestigd dat er geen beëindiging van ons contract is geweest of is. Ten slotte hebben ze geen mededeling gedaan dat ik niet langer verantwoordelijk ben voor het in de toekomst beheren van het Marc VDS Racing Team als Team Principal.

Ik bood verschillende opties om dit probleem op te lossen, maar de heer Marc van der Straten presenteerde helemaal geen oplossing. Ik ontving een verzoek voor een vergadering op maandag 14 mei om 15:30 CET in Genève, Zwitserland, ik bevestigde dat ik zou deelnemen. Op vrijdag 11 mei om 18:30 CET werd die vergadering geannuleerd zonder enige inhoudelijke verklaring en zonder aanwijzing dat de vergadering opnieuw zou worden gepland. Voor mij kan deze actie alleen op één manier worden geïnterpreteerd; dat al die beschuldigingen nu van de tafel zijn geveegd. Ik zal daarom aanwezig zijn op de Franse MotoGP ™ van komend weekend in Le Mans om als Team Principal van het Marc VDS Racing Team verder te gaan, met al mijn toewijding voor het team.

Ik zou ook van deze gelegenheid gebruik willen maken om hen persoonlijk te bedanken, zowel binnen als buiten de paddock, die niet aarzelden om mij te steunen in het licht van deze ongefundeerde beschuldigingen. Het allerbelangrijkste is dat ik ook mijn familie wil bedanken, die meer heeft geleden dan de meeste door deze ongegronde beschuldigingen.”

Michael Bartholemy

Team Principal

MarcVDS Racing Team

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws