KEVIN SCHWANTZ KOMT NAAR HET IDM IN ZOLDER

Het “Internationale Duitse Motorcycle” kampioenschap (IDM) is vanaf 06-08 juli 2018 terug op het circuit van Zolder met alle klassen.

Suzuki icoon Kevin Schwantz zal ook op de site aanwezig zijn, de Texaan belichaamt het pure racen. Uit eerbied voor zijn persoon, zal zijn legendarisch startnummer is "34" nooit meer worden toegekend aan een coureur in de MotoGP klasse. Dat het IDM ook een groot nummer is, en dat Suzuki op hetzelfde moment als de IDM een Europese bijeenkomst organiseert voor alle GSX-R-fans in Zolder. "We hebben bewust gekozen voor een vergadering parallel met de IDM," legt Jan Breckwoldt, General Manager van Sales and Marketing Motorcycle en ATV bij Suzuki Deutschland GmbH, uit. "Het feit dat we hebben er een sterke renners aan de start, werd aangetoond met een goede afwerking de IDM opener op Oschersleben indrukwekkend. Dominic Schmitter is verhuisd met de nieuwe GSX-R 1000 podium en Toni Finsterbusch was ook een van de top vijf. Daarnaast beginnen de De Twin Cup en de GSX-R Cup als onderdeel van de IDM, dus er zal genoeg actie zijn voor de Suzuki-fans op het Belgische circuit. " In totaal zijn zes merken vertegenwoordigd in de IDM: BMW, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki en Yamaha.

Voor 45,00 euro, kunnen de deelnemers aan de bijeenkomst GSXR in Zolder, niet alleen gratis toegang tot het Internationale Duitse Motorcycle Championship IDM krijgen, maar ook een VIP catering op zaterdag en zondag in de Suzuki Area in de paddock, alsmede toegang tot de exclusieve GSXR parkeerplaats, bevindt zich ook in de paddock.

Kaarten voor de 1e Europese GSX-R-meeting in Zolder zijn vanaf 25 mei 2018 verkrijgbaar in de Suzuki Club-kaartverkoop op www.suzuki-club.eu.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws