ALBERTO PUIG VERTELT OVER: Marquez, Zarco en Lorenzo ...

De teammanager van Repsol Honda praatte op Movistar MotoGP over de Franse GP, hij had een paar koplopers op de rijdersmarkt.

Alberto Puig sprak over met Movistar MotoGP over een indrukwekkende race voor regerend wereldkampioen Marc Marquez (Repsol Honda Team) op Le Mans. Marquez zijn Team Manager gaf ook enkele ideeën over de toestand op de huidige rijdersmarkt, hij sprak over de inmiddels aangenomen mogelijkheid van Johann Zarco bij Honda, en de toekomst van Jorge Lorenzo.

Over de overwinning van Marquez:je moet hem en zijn team feliciteren, wat de man in elke race doet, is gewoon spectaculair."

Vraag aan Zarco: "ik vroeg Zarco wat hij ging doen en of hij er op een dag informeel over wilde praten, hij zei dat hij het me zou laten weten, maar het lijkt erop dat hij al was ingelijfd bij KTM, er was nooit een bod."

En Zarco die geen teamgenoot wil zijn van Marquez: "als je het wilt opnemen tegen geweldige renners, is het om op dezelfde fiets te zitten hetzelfde."

Over Lorenzo: "hij past niet op de fiets en we zien dat hij zich niet zal aanpassen. Als de resultaten niet op die fiets komen, zal hij moeten veranderen. Ik denk niet dat hij het accepteert, maar dat dit is zijn niveau zijn ingesteldheid, maar het is iets anders om de verandering te laten gebeuren."

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws