VERKLARING MarcVDS RACING TEAM

De heren Marc van der Straten en Michael Bartholemy hebben gisteren een onderling akkoord bereikt om hun associatie te beëindigen, die uitsluitend te wijten is aan verschillende strategische benaderingen.

"De afgelopen weken waren moeilijk voor iedereen in het MarcVDS Racing Team, met de onzekerheid rond onze toekomst afleidend van ons belangrijkste doel, namelijk het winnen van races. Met deze overeenkomst kunnen we ons opnieuw alleen concentreren op het toevoegen van de successen die we reeds behaalden in het verleden," zei dhr. van der Straten. De heer Marc van der Straten zei ook, niet tegen Michael Bartholemy geprotesteerd heeft over de beschuldigingen die in de pers werden gerapporteerd, vooral met betrekking tot vermeende (geld) verduistering. Onafhankelijk daarvan is de heer Michael Bartholemy volledig gerechtvaardigd en wit gewassen.

"In acht jaar tijd hebben Marc en ik samen veel bereikt, twee Wereldkampioentitels gewonnen en het MarcVDS Racing Team als één van de sterkste en meest succesvolle teams in de paddock uitgegroeid, daar ben ik erg trots op," verklaarde Mr. Bartholemy. "Geen enkel partnerschap duurt echter eeuwig en vandaag gaan we onze eigen weg, ik kijk er naar uit om een ​​nieuwe uitdaging aan te gaan, maar ik zou Marc en het team het beste van de toekomst willen wensen," besloot hij.

De heer Van der Straten neemt nu het leiderschap op zich van het Marc VDS Racing Team, terwijl ze gaan vechten voor hun derde Wereldkampioenschap in de middenklasse de Moto2.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws