CIABATTI MAAKT DE BALANS OP VAN HET STONER-BESTAND

De toekomst van Casey Stoner met Ducati zal in september worden beslist door de sportdirecteur van het Italiaanse team Paolo Ciabatti.

Tijdens de warm-up van de Grand Prix van de Tsjechische Republiek, had verslaggever Simon Crafar de gelegenheid om met Paolo Ciabatti, sportdirecteur bij Ducati, te praten. De Casey Stoner-zaak werd besproken. Zal de Australiër doorgaan met Ducati of niet? Er is eigenlijk niets beslist.

 "De situatie is dit: toen we Casey overhaalden om terug te keren naar de Ducati-familie, als testrijder en ambassadeur van het merk, hadden we een contract van twee jaar met een optioneel derde seizoen", zegt Paolo Ciabatti. Dit contract eindigt in dit geval dit jaar. Je moet weten, dat we Casey tijdens de World Ducati Week in Misano hebben gezien en we erover hebben gepraat. Hij is nog steeds herstellend van zijn schouderoperatie en kan niet meer dan 90 graden bewegen. Dus spraken we af om het later in september te bespreken en te zien hoe zijn toestand is veranderd. In functie van zullen we beslissen of we onze samenwerking voortzetten. We zullen hem eerst moeten zien. Ik denk dat zijn huidige prioriteit eigenlijk is om terug te keren naar zijn vorige vorm. Daarna zullen we de toekomst bespreken."

Dit zijn uitspraken die in ieder geval de recente geruchten dat de Australiër niet langer zijn partnerschap met het merk Bologna zou voortzetten, tegenspreken.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws