HET GROTE PROBLEEM VAN ROSSI

De 'Doctor' ziet door een mechanisch probleem en het onstabiele weer zijn openingsdag in Oostenrijk verstoren, hij eindigt op een 11de tijd.

Valentino Rossi had het moeilijker dan verwacht gisteren vrijdag op de eyetime Motorrad Grand Prix von Österreich, hij moest zich tevreden stellen net buiten de top tien, een mechanisch probleem verstoorde de FP1 op het droge,  de  enige droge sessie voor de kwalificatie op de Red Bull Ring.

"Het grootste probleem voor mij is dat ik niet in de top tien was op het droge," verklaarde de 'Doctor', die 0,049 seconde achteruit gezet werd door teamgenoot Maverick Viñales. "Ik moest binnenkomen en moest de tweede fiets gebruiken, maar die fiets had iets anders. Ik kon maar niet in de top tien komen. In de regen heb ik heel hard gewerkt, we probeerden wat water uit de band te halen, omdat ik bijzonder geïnteresseerd was om de fiets te besturen op deze baan. Nu moeten we proberen het te begrijpen.” Zoals voorspeld, opende de hemel de sluizen in de namiddag, Rossi debuteerde met een 'spray deflector' op zijn YZR-M1 Yamaha. Marc Marquez zette wel de snelste tijd.

https://twitter.com/twitter/statuses/1027901006716305408

 

Media

https://twitter.com/twitter/statuses/1027901006716305408
Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws