TEN KATE RACING KEERT TERUG NAAR HET WORLDSBK IN 2019

Het Nederlands team bevestigt dat ze in 2019 terugkeren naar de WorldSBK-competitie!

Ten Kate Racing keert terug naar de MOTUL FIM WorldSBK-paddock voor het kampioenschap, met een team dat op het punt staat te concurreren met de voorhoede van 's werelds toonaangevende productie-gebaseerde motorsportkampioenschap. De coureur(s) en de fabrikant zijn nog niet bekend, maar het Nederlandse team, gevestigd in Nieuwleusen, iets minder dan 55 km van het TT Circuit Assen, heeft bevestigd dat ze zeer snel weer op het circuit zullen zijn.

Ten Kate Racing heeft een groot aandeel gehad in de groei van het WorldSBK-kampioenschap en is een belangrijk onderdeel van de structuur van het kampioenschap. Eén WorldSBK-titel en negen WorldSSP-titels maken hun één van de meest gedecoreerde teams in de paddock, met 42 WorldSBK-overwinningen in totaal.

Een team met zo'n status dat terugkeert naar het WorldSBK-kampioenschap voor een 16de achtereenvolgend seizoen. Het Nederlands team heeft continu gewerkt aan het samenstellen van een team en ze zullen hun project aankondigen en onthullen tijdens de officiële pre-event persconferentie op het TT Circuit Assen, 2 april.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws