VERWOESTENDE BRAND VORIGE NACHT IN JEREZ DE LA FRONTERA!

Met het eerste kampioenschap evenement voor de deur, is het normaal gezien begin mei feest in Jerez, het zal  waarschijnlijk in twijfel kunnen getrokken worden na een rampzalige brand gisteravond op het circuit van Jerez in Spanje.

Net voor hun tweede volledige test van de nieuwe E klasse (elektrische motoren), is brand ontstaan in de gedeelde tijdelijke garage die door alle teams wordt gebruikt, met initiële rapporten die suggereren dat het zou kunnen hebben geleid tot het verlies van alle 18 motoren.

We kunnen beginnen met de eerste GP race van het seizoen op het Andalusië circuit het eerste weekend van mei, en vervolgens verder op vier andere circuits waaronder Le Mans, Sachsenring, Red Bull Ring en Misano. De organisatoren van de serie, zullen nu een race tegen de tijd kunnen beginnen, om de machines en de infrastructuur op tijd klaar te krijgen.

Naast de machines zijn de eerste rapporten van Jerez dat de teams, allemaal gestationeerd stonden op dezelfde tijdelijke structuur. Zij hebben alles verloren wat het kampioenschap betreft, met inbegrip van hulpmiddelen, laptops en kits. Echter, een positief punt is dat als bij wonder niemand gewond is geraakt als gevolg van de brand.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws