IRRC SUPERSPORT KAMPIOEN JOEY DEN BESTEN IN 2018 NAAR DE SUPERBIKE

IRRC Supersport kampioen, Joey Den Besten, heeft onlangs aangekondigd dat hij volgend jaar op de Superbike zal stappen in het International Road Racing Championship met het Performance Racing Achterhoek.

De Nederlanders zien hem in 2018 liefst op een Superbike, voor een nieuw IRRC seizoen met Performance Racing Achterhoek. Hij zal de voetsporen volgen van de geweldige Marek Cerveny, de Tsjech heeft zijn enorme progressie in zijn eerste volle seizoen op 1000cc tentoon gespreid. Hij is tot nu de enige Nederlander in de geschiedenis, om meer dan één IRRC Supersport-kroon te winnen.

In een formidabel seizoen scoorde hij als winnaar in zijn Hengelo, Imatra, Chimay en Horice, dit jaar hebben we hem ook voor het eerst gezien in de Vauxhall International North West 200. Hij is van plan om ook volgend jaar terug te keren naar Ierland. Zijn debuut op de betoverende kustwegen was een solide en hij bevestigde met een 21ste plek in de tweede Supersport race.

De toekomstige internationale Road Race plannen voor Joey Den Besten omvatten de deelname aan de snelste wegrace van de wereld, de MCE Insurance Ulster Grand Prix.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws