DALL'IGNA: "WE HEBBEN NOG DRIE OF VIER RACES NODIG VOORDAT WE CONCLUSIES KUNNEN TREKKEN"

Ducati Corse General Manager geeft commentaar op de huidige stand van het kampioenschap en deelt zijn  verwachtingen voor de volgende rondes.

Met één oog op de MotoGP ™ en de ander op het MOTUL FIM Superbike Wereldkampioenschap, blijft Gigi Dall'Igna voor nu op beide fronten tevreden. De general manager van Ducati Corse was drie weken geleden met de hattrick van Álvaro Bautista (Aruba.it Racing - Ducati) Phillip Island, gevolgd door Andrea Dovizioso's verbluffende laatste triomf vorige week bij de Qatar GP uiterst opgetogen. De veelgeprezen ingenieur is dit weekend niet in Buriram, maar zal de actie van de Pirelli Thai Round wel op de voet volgen. Daarvoor heeft Dall'Igna een aantal van zijn gedachten gedeeld met WorldSBK.com:

Wat zijn je verwachtingen voor de tweede ronde in Thailand?

Het wordt een hele moeilijke race. De weersomstandigheden zijn behoorlijk extreem, we hebben niet veel kunnen testen in iets soortgelijks. Ik ben behoorlijk geïntrigeerd om te zien wat er gebeurt. We zullen nu telefonisch vergaderen met onze technici op het circuit, ik ben ongeduldig. Ik heb enkele aanwijzingen, maar ik weet niet precies wat ik nog moet verwachten.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws