CLUZEL PAKT IN DE BURIRAM-WARMTE DE POLE-POSITIE VAN DE WORLDSSP !

Top negen binnen een seconde na een spannende World Supersport Tissot Superpole!

De Pirelli Thai Round zag de Tissot Superpole met Jules Cluzel (GMT94 YAMAHA) zijn eerste pole positie van het seizoen pakken. Zijn eerste sinds Donington Park vorig jaar. Met hem op de voorste rij staan de BARDAHL Evan Bros rijders. Randy Krummenacher en Federico Caricasulo staan in omgekeerde volgorde op de eerste rij vanaf de openingsronde van het jaar.

Op rij twee, de Japanse ster Hikari Okubo, die zijn beste Tissot Superpole start-grid positie als vierde behaalde.  Raffaele De Rosa (MV AGUSTA Reparto Corse) eindigde op de vijfde tijd en zal op zondag  moeten aan boord blijven van de kopgroep, terwijl rij twee vervolledigd wordt door Isaac Viñales (Kallio Racing), zijn eerste keer in Thailand op een World Supersport-fiets is helemaal geen slechte voorstelling.

Op rij drie is Thomas Gradinger (Kallio Racing) hard bezig met werken, vooral als hij in Oostenrijk zijn eerste podiumplaats ooit wil halen. Hij staat voor op Hector Barbera (Team Toth van Willirace) en 2017 WorldSSP-kampioen, Lucas Mahias (Kawasaki Puccetti Racing). Zowel Barbera als Mahias worstelden tijdens de sessie om een ​​goede rondetijd neer te zetten die de koplopers kon uitdagen. Ayrton Badovini (Team Pedercini Racing) completeert de top tien, na zijn eerste ervaring met Thailand in WorldSSP. Onze landgenoot Loris Cresson reed zich op een 13de tijd, op anderhalve seconde van de kopgroep.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws