FP2 EN DAAR IS ‘DOVI’ AL

Argentina MotoGP, Dovizioso: "Goede start maar niet genoeg voor het podium"

De Italiaan is tevreden en toch voorzichtig na de beste tijd in FP2 op vrijdag: "We begonnen beter dan verwacht, alles kwam vrij gemakkelijk, ik had het niet verwacht, maar velen hebben een mooie stap naar voor gezet, het zal moeilijk blijven." Iannone: "Aprilia verbeterd zoals niemand had verwacht"

Dovizioso Ducati, leider van de dag, is tevreden met zowel de positie als het gevoel van de eerste dag op Termas de Rio Hondo: "Ik vond dat we een goede basis hadden en het gevoel was meteen heel goed: dit stelde ons in staat om meer te proberen en te verbeteren,” analyseerde Dovi. “Ik ben blij hoe het allemaal verliep, rustig en alleen, maar het is zeker niet genoeg om voor het podium te spelen, er zijn veel mensen die een goed tempo hebben. We hadden het niet verwacht, maar het blijft moeilijk omdat er weinig grip is ".

PETRUX zijn partner Petrucci dertiende: "Het was moeilijk, we begonnen met een idee op basis van vorig jaar, maar de baan was glad, het werkte helemaal niet en we hebben de set-up teruggezet. Het bleef moeilijk werken, daarbij  maakte ik in mijn goede ronde ook een fout, er is ruimte voor verbetering. Ik zie alle gegevens om beter te begrijpen waar ik moet ingrijpen en er is ruimte voor verdere evolutie, maar we zijn niet begonnen zoals we wilden."

Bagnaia, met de Ducati Pramac 14e, legt zijn dag als volgt uit: "Op deze baan heb ik altijd veel moeite, vooral in het begin omdat er weinig grip is en het niet vanzelfsprekend is om meteen door te duwen. We maken stappen vooruit en ik ben redelijk kalm, ik hoop in de top 10 te komen."

LIVE TIMING

GRAN PREMIO MOTUL DE LA REPÚBLICA ARGENTINA

 

MotoGP Free Practice Nr. 2 Termas de Río Hondo

FINISHED

POS

#

RIDER

GAP

1

4

A. DOVIZIOSO

1:39.181

2

43

J. MILLER

+0.009

3

12

M. VIÑALES

+0.164

4

35

C. CRUTCHLOW

+0.165

5

20

F. QUARTARARO

+0.176

6

46

V. ROSSI

+0.260

7

42

A. RINS

+0.270

8

93

M. MARQUEZ

+0.316

9

21

F. MORBIDELLI

+0.322

10

30

T. NAKAGAMI

+0.448

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws