MotoGP: MARQUEZ VERNIETIGT ALLE TEGENSTAND

De regerende wereldkampioen heeft zijn spelletje prima afgewerkt, hij was niet te stoppen in Argentinië.

Valentino Rossi verslaat Dovizioso in de laatste ronde voor de tweede plaats. Marc Marquez vernietigde zondag de iedereen en alles in Argentinië. De Spanjaard behaalde de overwinning met meer dan negen seconden voorsprong.  Marc Marquez kreeg een onbedreigde voorsprong na een flitsstart terwijl Maverick Viñales helemaal verzandde, waardoor Dovizioso, Rossi en Jack Miller de Spanjaard konden passeren. Terwijl Marquez zijn positie vanaf de lijn vasthield, was het net of allen tussen de hamer en het aambeeld werden geslagen. #93 vanaf de eerste meter en de eerste ronde 1sec. voorsprong, na de 2de ronde ging het naar 2.4sec. die snel een race voor de tweede plaats werd.

Die race voor de tweede plek was zeer hevig toen Dovizioso, Rossi, Miller, Cal Crutchlow (verdween later vooraan na een straf voor een jumpstart) en Franco Morbidelli.

In totaal liep Marquez tot meer dan 12sec. uit op zijn naaste rivalen, waarvan Dovi tot de laatste ronde Rossi achter zich wist te houden. Maar het was 'The Doctor' leep zoals hij is Divi koud pakte om mooi tweede te worden.

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws