HET IDM SUPERBIKE IS OOK IN 2019 IN ZOLDER!

De organisatoren van het IDM zullen proberen de groei die vorig jaar plots verscheen, te consolideren door een goede campagne van 2019, bestaande uit acht ritten.

Het feit dat in 2019 IDM-races worden gehost in Duitsland, Nederland, België en Tsjechië, versterkt het internationale karakter van het kampioenschap en het harde werk. Het Motorrad Action Team en de DMSB hebben de certitude op de kalender van traditionele IDM-locaties dit jaar veilig gesteld.

Het seizoen 2019 start van 17 tot 19 mei op de Lausitz Eurospeedway, het kampioenschap zal Oschersleben aandoen  hetzelfde weekend als het FIM EWC 8-uurs evenement. Later zullen de rijders van de hoofdreeks van motorraces in Duitsland zich bezighouden tijdens de zomer door te racen op Zolder, de Nürburgring (alleen Superbike-klasse), Schleizer Dreieck en Most (Tsjechië). De laatste twee etappes van het seizoen vinden plaats in september in Assen en Hockenheim.

Het IDM zal worden bijgestaan ​​in drie van de acht evenementen door de reborn ADAC Junior Cup. Met de KTM RC390R-machines kunnen jonge renners van 13 tot 21 jaar in dezelfde weekenden rijden als de IDM op de  Lausitzring, Most en Hockenheim.

2019 IDM Superbike Calendar:

17-19th May: Lausitzring (Germany)

06-09th June: Oschersleben (Germany)

21st-23rd June: Zolder (Belgium)

19th-21st July: Nurburgring (Germany)

26th-28th July: Schleiz (Germany)

09-11th August: Most (Czech Republic)

6-8th September: Assen (Netherlands)

27-29th September: Hockenheim (Germany)

Log in om reacties te plaatsen

Laatste Nieuws