Joost

Joost

DE NIEUWE TRIUMPH TIGER EXPLORER RANGE

 
KIES EPISCH. DE NIEUWE TRIUMPH TIGER EXPLORER RANGE

Breda, 13 november 2015 – Piaggio Vespa BV maakt bekend de Wintercheck Week wegens succes met ruim een week te verlengen. Piaggio-, Vespa-, Moto Guzzi-, Aprilia- en Gilera-eigenaren hebben daardoor nog steeds de gelegenheid hun scooter of motor door een officiële dealer voor slechts € 9,95 grondig voor de winter te laten inspecteren.

De BMB zoekt medewerkers

De BMB zoekt medewerkers !
De BMB is op zoek naar talrijke, gemotiveerde medewerkers voor diverse functies binnen haar commissies en colleges. Alle mandaten van de huidige BMB officials komen op het einde van dit seizoen te vervallen. De nieuwe mandaten zullen lopen van 2016 tot einde seizoen 2020.

De laatste wedstrijd van het FIM Sidecar Wereld Kampioenschap was in april, maar de meeste van de permanente teams zijn te concurreren in de binnenlandse kampioenschappen, en in sommige gevallen de Isle of Man TT races.

Markus Reiterberger is ongenaakbaar dit jaar, nu kan hij met zijn Team Van Zon-Remeha-BMW met een gerust gemoed afreizen naar Misano voor de World SBK. Daar heeft hij een wildcard bekomen voor deze proef van het wereldkampioenschap.

Wonderen op wielen !

Wie in één pitlane een prachtig overzicht wil zien van ruim drie decennia motorsport mag dit jaar de Bikers' Classics op het circuit van Spa-Francorchamps niet missen. Ruim zeventig historische Grand Prix-machines, van 125 tot 500 cc, zullen in het weekend van 4 en 5 juli niet alleen maar stil zijn, ze zullen zich ook nog eens laten horen.

B.M.C. Assenede opent Pop-Up winkel in Knokke

Op woensdag 2 juli 2014 opent de eerste Triumph pop-up store zijn deuren in Knokke. De organisatie van deze shop is in handen van B.M.C Assenede.

Angelo in Imola

Angelo mocht op 11/05 opnieuw aantreden in de PATA EJC, met Imola als strijdtoneel.

Voor het eerst in bijna 25 jaar zal er dit seizoen weer een Belgisch kampioenschap speedway zijn. De Speedway Club Helzold houdt dit jaar drie wedstrijden voor de titel, de eerste op 27 april aanstaande in Heusden-Zolder. Daarmee wil de club de spectaculaire speedwaysport weer een 'boost' geven.